Contentcreatie

Contentcreatie: goede webteksten, interessante blogs en relevante berichten voor sociale media

Ontbreekt het je aan tijd, heb je even geen inspiratie of kost het je moeite om goede, wervende teksten te schrijven die hun doel bereiken? Laat ons de klus klaren!

BureauPro schrijft goede, lekker geschreven teksten en maakt aantrekkelijke content voor jouw website, blog en socialemediakanalen (da’s één woord!). Teksten en content die ervoor zorgen dat jouw aanbod zich als vanzelf verkoopt én die jou in contact brengen met nieuwe klanten.

Onze uitzendorganisatie werd geconfronteerd met een gedwongen naamswijziging. Het leek ons verstandig om hierbij iemand in de arm te nemen die ons kon begeleiden en werkzaamheden uit handen kon nemen. Ingrid heeft ons geholpen bij de projectbegeleiding en een nieuwe website. De website is lekker fris geworden en we zijn nu actiever op sociale media.

Onze ervaring met Ingrid was uitstekend: ze communiceert duidelijk en helder, komt afspraken na en weet van aanpakken. Ze is een prettige persoonlijkheid om zaken mee te doen. We hebben de harde deadline voor de naamswijziging mede door Ingrid gehaald.

Dian de Bruijn, mede-eigenaar van JD Werkt Uitzendorganisatie

Webteksten laten schrijven

Vanaf €1.800,-

Laat je een nieuwe website bouwen? Of hik je er al tijden tegen aan om je site te lanceren, omdat het je niet lukt om goede teksten op papier te krijgen?

Laat BureauPro dan jouw webteksten schrijven. Dan hoef jij je er niet meer druk om te maken en gaat je website snel de lucht in.

We schrijven voor jou de teksten voor de homepage, aanbodpagina, over ons/mij-pagina en de contactpagina. En één pagina naar keuze.

Vraag direct een offerte aan

Heb je meer teksten of pagina’s nodig? Geen probleem! Laat het ons weten zodat we een offerte op maat voor je kunnen maken. Vrijblijvend uiteraard.

Al tijden hikte ik aan tegen het lanceren van mijn nieuwe website. Maar het lukte me niet om de teksten te schrijven. Gelukkig doet BureauPro dat nu! Het is heel fijn dat ik me er nu niet meer druk om hoef te maken en met mijn vak bezig kan zijn.

Adrianne van Dijken, interieurvormgever bij Studio Adrianne van Dijken

Van onze vorige tekstschrijver kreeg ik dertien-in-een-dozijn-teksten. Maar wat wij doen en hoe wij werken is niet dertien in een dozijn. BureauPro heeft ons werk, technisch en complex, zo vertaald dat klanten precies begrijpen wat we doen en wat ze aan ons hebben. Maar het belangrijkste is dat het hele traject verzorgd wordt, waardoor wij kunnen doen waar wij goed in zijn.

Durk Hellinga, IT-specialist bij Cacholong

Socialemedia- en blogabonnement

Zijn er periodes dat je online afwezig bent, omdat het je aan de tijd ontbreekt om blogs te schrijven en berichten op sociale media te plaatsen? Dan is een abonnement op blogs en socialemediaberichten iets voor jou. We houden het simpel. Er zijn twee pakketten waaruit je kunt kiezen:

Socialemedia- en blogabonnement Content Basis

Content Basis

€499,- per maand
 

Uitermate geschikt voor zzp’ers en bedrijven die net zijn gestart of die hun business willen laten groeien. Dit pakket is een mooie basis voor succes.

 • Strategie & set-up
 • Contentkalender
 • 6 blogartikelen per jaar 
 • Elke week 1 bericht op social media

Socialemedia- en blogabonnement Content Pro

Content Pro

€849,- per maand
 

Perfect voor ambitieuze ondernemers met groeiambities. Zet je bedrijf online op de kaart en geef concullega’s het nakijken.

 • Strategie & set-up
 • Contentkalender
 • Zoekwoordenonderzoek
 • 10 blogartikelen per jaar
 • Elke week 2 berichten op social media

Is dat niet helemaal wat je zoekt? Vraag dan een vrijblijvend voorstel op maat aan. We stellen een pakket samen dat naadloos aansluit bij jouw ambities.

BureauPro beheert voor ons Facebook en LinkedIn. Ze zorgen er voor dat er wekelijks nieuwe berichten op staan. Omdat ik zelf niet echt iets heb met sociale media, zitten ze me regelmatig achter de broek om nieuws en foto’s aan te leveren. Ja, ze zijn fanatiek, maar dat vind ik alleen maar positief. Het is nou eenmaal erg belangrijk om de buitenwereld te laten zien wat ons bedrijf allemaal te bieden heeft. En dat doet BureauPro super! Ik denk dat ze voor een heleboel bedrijven heel veel kan betekenen. 

Marcel Vasse, mede-eigenaar van Bouwbedrijf Gervas

De resultaten

Je vraagt je misschien af waarom je zou investeren in teksten en content.

Wie samenwerkt met BureauPro investeert in teksten en content van de hoogste kwaliteit. En je ‘koopt’ ook nog eens tijd en energie om jouw bedrijf te laten groeien, je aanbod te optimaliseren, je netwerk te onderhouden én te werken voor klanten.

Het resultaat van je investering is:

 • Betere naamsbekendheid
 • Beter zichtbaar bij je doelgroep
 • Meer bezoekers op je website
 • Meer leads en contactaanvragen
 • Meer klanten en omzet

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Optionele extra’s

Wil je gas geven om de naamsbekendheid te vergroten of snel meer leads genereren? Kies dan voor deze optionele extra’s die BureauPro aanbiedt.

 • Adverteren via Google AdWords en/of sociale media
 • Leadgeneratie via een gratis weggever inclusief e-mailautomation
 • Reviews en casestudies op basis van klantinterviews
 • Videomarketing inclusief uitgewerkt script 

Veelgestelde vragen over contentcreatie

Wat is jullie werkwijze?

Zonder goede fundering kun je niet bouwen. Dus, wat wil jij bereiken? Jij doet wat je doet, maar waarom eigenlijk? Wie is je ideale klant? Waar ligt je ideale klant van wakker? Waar droomt hij van? Wat wil hij het allerliefst? En hoe lost jouw aanbod het probleem van de klant op?

Dit brengen we samen in kaart. We sturen je daarvoor een uitgebreide vragenlijst en vervolgens plannen we een gesprek. Bij voorkeur face-to-face bij jou op kantoor. Per telefoon of Skype kan natuurlijk ook. Daarna beginnen we met schrijven en het creëren van content.

Laten jullie de teksten ook redigeren?

We gaan voor kwaliteit. Daarom vinden er op basis van feedback 1 tot 2 correctierondes plaats. Als de inhoud klopt, worden alle webteksten en blogartikelen door een 2e tekstschrijver geredigeerd.

Kunnen jullie content maken over mijn branche?

Ja, dat kunnen we. We zorgen ervoor dat we jouw bedrijf, je klanten en de markt leren kennen. Van haver tot gort. Voor complexe onderwerpen hebben we jouw input of de expertise van één van je medewerkers nodig. We publiceren pas als de inhoud 100% klopt!

Houden jullie ook rekening met SEO?

Uiteraard! Alle webteksten en blogartikelen worden zo geschreven dat ze goed vindbaar zijn in Google. Als je wilt doen we een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voordat we aan de slag gaan.

Publiceren jullie de blogs en social media berichten ook?

Ja hoor. Met alle plezier! We plaatsen uiteraard niks zonder jouw toestemming.

Hoe lang zijn de blogartikelen?

De blogartikelen die we schrijven bestaan meestal uit 600 tot 2000 woorden. Maar pin ons er niet op vast: we gebruiken zoveel woorden als nodig zijn om een goede blog te schrijven.

Hoe lang loopt het abonnement?

Een abonnement op blogs en socialemediaberichten heeft een looptijd van 1 jaar. Na deze periode kun je op elk moment opzeggen. De opzegtermijn is 3 maanden.

Vraag vrijblijvend een offerte voor contentcreatie aan

Je naam*
Je e-mail*
Je telefoonnummer*
Je website*
Je bericht*