Kennissessie over content
Kennis, inspiratie en ideeën over content

Wil jij continu De beste klanten aantrekken met fantastische content?

(zonder daar zelf veel tijd en energie in te steken)
 

BureauPro helpt je graag om een slimme content marketing strategie te bepalen. 

Vraag daarom direct een kennissessie aan!

Speciaal voor Adviseurs, coaches en trainers

Online zichtbaarheid is offline succes

Je timmert al jaren aan de weg. Je weet waarover je het hebt. Je bent door schade en schande wijs geworden. Kortom: je bent ontzettend goed in wat je doet en hebt veel in huis. Meer dan de jongere garde die pas net begint. Een jongere garde die zich online goed weet te presenteren en met gemak nieuwe opdrachten scoort. 

Zie jij in dat online marketing jouw kans op succes kan vergroten, maar weet je niet waar je moet beginnen? En zie je op tegen de techniek?

Online marketing is geen rocket science. Het gaat erom dat jij jouw kennis online gaat delen. Jouw kennis is namelijk van grote waarde! 

Door online zichtbaar te zijn en door waardevolle content te delen, ontstaat er een continue stroom van nieuwe klanten. Dat betekent dat jij kunt doen wat je het liefste doet: klanten helpen.

Wil jij dit ook?

Klinkt dit je als muziek in de oren, maar vraag je je af hoe je dit in hemelsnaam voor elkaar krijgt? BureauPro heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing, communicatie en sales. We weten als geen ander dat het heel spannend is om online zichtbaar te worden en je kop boven het maaiveld uit te steken. We weten ook wat het oplevert als je het wel doet.

En daarom adviseren we je graag.

kennissessie 

In dit gesprek krijg je kennis, inspiratie en ideeën over:

  • hoe je waardevolle content maakt, die interessant is voor jouw doelgroep en waardoor je jouw online netwerk vergroot;
  • hoe je deze content deelt en promoot, zodat je het juiste publiek bereikt en steeds meer klanten je online weten te vinden;
  • hoe je een simpele ‘marketingmachine’ opzet, zodat je in gesprek raakt met nieuwe klanten.

Deze kennissessie is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. We gaan zorgvuldig met onze tijd om, dus we maken een selectie van de aanmeldingen. We gaan graag met jou in gesprek als wij het idee hebben dat we je echt kunnen helpen.

Meld je nu aan voor de kennissessie

Ja, ik meld me aan!