Kennissessie over content
Kennis, inspiratie en idee├źn over content

Wil jij continu De beste klanten aantrekken met fantastische content?

(zonder daar zelf veel tijd en energie in te steken)

BureauPro helpt je graag om een slimme contentmarketingstrategie te bepalen. 

Tijdens een gesprek van ongeveer 30 minuten bespreken we jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften. 

Vraag direct een kennissessie aan

Ingrid van Goor

Contentmarketeer & eigenaar BureauPro
06-10 36 32 47 | hallo@bureaupro.nl

Speciaal voor zakelijke dienstverleners

Online zichtbaarheid is offline succes

Je timmert al jaren aan de weg. Je weet waarover je het hebt. Je bent door schade en schande wijs geworden. Kortom: je bent ontzettend goed in wat je doet en hebt veel in huis. Meer dan de jongere garde die pas net begint. Een jongere garde die zich online goed weet te presenteren en met gemak nieuwe opdrachten scoort. 

Zie jij in dat online marketing jouw kans op succes kan vergroten, maar weet je niet waar je moet beginnen? En zie je op tegen de techniek?

Online marketing is geen rocket science. Het gaat erom dat jij jouw kennis online gaat delen. Jouw kennis is namelijk van grote waarde! 

Door online zichtbaar te zijn en door waardevolle content te delen, ontstaat er een continue stroom van nieuwe klanten. Dat betekent dat jij kunt doen wat je het liefste doet: klanten helpen.

Wil jij dit ook?

Klinkt dit je als muziek in de oren, maar vraag je je af hoe je dit in hemelsnaam voor elkaar krijgt?

BureauPro heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing, communicatie en sales. Ik weet als geen ander dat het heel spannend is om online zichtbaar te worden en je kop boven het maaiveld uit te steken. Ik weet ook wat het oplevert als je het wel doet.

En daarom adviseer ik je graag.

kennissessie 

In dit gesprek krijg je kennis, inspiratie en ideeën over:

  • hoe je waardevolle content maakt, die interessant is voor jouw doelgroep en waardoor je jouw online netwerk vergroot;
  • hoe je deze content deelt en promoot, zodat je het juiste publiek bereikt en steeds meer klanten je online weten te vinden;
  • hoe je een simpele ‘marketingmachine’ opzet, zodat je in gesprek raakt met nieuwe klanten.

Deze kennissessie is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Omdat ik zorgvuldig met mijn tijd omga, maak ik een selectie van de aanmeldingen. Als ik het idee heb dat ik je echt kan helpen, ga ik graag met je in gesprek. 

 

Meld je nu aan voor de kennissessie

Ja, ik meld me aan!