/** * Pinterest code */
Wil jij blogs laten schrijven? | BureauPro schrijft graag!
Wil je het schrijven van een blog uitbesteden, omdat je er zelf niet (meer) aan toekomt of omdat je liever met je vak bezig bent? Laat BureauPro dan bloggen.
Blog laten schrijven
329
page,page-id-329,page-child,parent-pageid-28,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Blog laten schrijven

Wie schrijft, die blijft

Je bent ondernemer en je hebt je zaakjes goed voor elkaar. Je hebt een website, bent actief op social media en je houdt een blog bij. Tenminste… dat laatste deed je toen je het nog niet zo druk had. Maar nu je regelmatig opdrachten krijgt, veel onderweg bent en genoeg te doen hebt, blijkt het bijhouden van je blog een sluitpost te zijn.

Terwijl het bijhouden van een blog een ideale manier is om bezoekers naar je website te leiden en om je website actueel te houden. En het schrijven van interessante artikelen draagt ook bij aan de vindbaarheid van je site door Google en andere zoekmachines. Vandaar dat we zeggen: ‘Wie schrijft, die blijft.’

Blog laten schrijven

Een blog laten schrijven om kennis te delen

Je bent ondernemer en hebt kennis van zaken. Je verstaat je vak, kent je product of dienst en je kent de markt. Deze kennis is waardevol. Zowel voor mensen in jouw netwerk als daarbuiten. Als jij vertelt wat je weet en je mening over relevante thema’s en onderwerpen deelt, zal je daarvoor beloond worden. Mensen buiten je netwerk weten je hierdoor te vinden, zodat je ook met deze groep een relatie kunt opbouwen.

Delen loont!

Het delen van kennis of je mening wordt door veel mensen (en daardoor ook door Google) hoog gewaardeerd! Kortom: een blog laten schrijven is een uitstekende manier om op een laagdrempelige manier je kennis aan de dag te leggen. Tegelijkertijd breid je je netwerk uit en versterk je jouw relatie met mensen die je kennis en mening waarderen.

Blog laten schrijven? Laat ons bloggen!

Wil je het schrijven van een blog uitbesteden, omdat je er zelf niet (meer) aan toekomt of omdat je liever met je vak bezig bent? Laat ons dan bloggen. Schrijven is ons vak en we hebben er lol in. Dan kun jij lekker doen waar jij goed in bent.

Meer weten?

Wil je meer weten over het laten schrijven van een blog, neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking en een kop koffie. Bel 06 – 10 36 32 47. Of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen bellen.

Het schrijven van een blog uitbesteden? Dat kan!