/** * Pinterest code */
SEO-teksten nodig? BureauPro, voor sterke teksten
SEO-teksten door BureauPro: prettig leesbaar en goed te vinden. BureauPro schrijft teksten voor websites met effect! Wil je meer weten? Bel 06-10363247.
SEO-teksten, webteksten
231
page,page-id-231,page-child,parent-pageid-28,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

SEO-teksten

Sterkte webteksten

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, ofwel: zoekmachineoptimalisatie. In de basis bestaat SEO uit drie elementen: techniek, content en linkpopulariteit. Goede content, waaronder tekst, is een voorwaarde om gevonden te worden. Voor veel bedrijven en organisaties is het van groot belang om goed vindbaar te zijn via Google en andere zoekmachines.

Wij schrijven geen SEO-teksten

BureauPro schrijft geen SEO-teksten. Dat klinkt misschien gek. Het is ook niet helemaal waar. Wat we bedoelen is dat we geen teksten schrijven voor zoekmachines.

SEO-teksten

We schrijven teksten voor de lezer, de bezoekers van jouw website, voor jouw doelgroep. Dat doen we op basis van zoekwoorden en termen die relevant zijn. We zorgen voor interessante content en een goede structuur, zodat de tekst prettig leesbaar is. Met als doel dat de bezoeker zijn gegevens achterlaat of contact opneemt.

Investeer in goede webteksten

Een mooie website zonder bezoekers is niks waard. Een website met veel bezoekers, maar zonder pagina’s die converteren levert ook niks op. Een goed geschreven webtekst zorgt ervoor dat de bezoeker meteen weet waar de pagina over gaat en dat hij het gevoel heeft: dit is wat ik zocht! Een goede tekst zorgt er ook voor dat de bezoeker verder leest, op een later moment nog eens terugkeert en vervolgens contact met jou opneemt of zijn gegevens achterlaat. Pas dan kun je zaken doen. Investeer daarom in SEO-teksten. Het is de investering meer dan waard!

BureauPro schrijft

BureauPro schrijft met effect. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs voor een kop koffie. Bel 06 – 10 36 32 47. Of laat je gegevens achter, zodat wij jou kunnen bellen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van goede webteksten?

Tip: afbeeldingen en SEO

Als je besluit om zelf teksten te schrijven, voeg dan ook afbeeldingen toe aan de pagina. Een afbeelding zegt soms meer dan 1000 woorden. En door afbeeldingen op de juiste manier aan een webpagina te voegen, zorg je ervoor dat deze ook bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website.

SEO