/** * Pinterest code */
Social Media Advies | BureauPro, van kennis naar content
Advies over Social Media nodig? Wij adviseren je graag over een effectieve social media strategie en de inzet van social media. Bel voor meer informatie!
Social Media Advies
309
page,page-id-309,page-child,parent-pageid-28,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Social Media Advies

Liken, retweeten en delen

Social media zijn een prachtig medium om de online communicatie van bedrijven en organisaties te versterken. Door social media marketing goed doordacht in te zetten en regelmatig berichten te plaatsen op Twitter, LinkedIn, Facebook, etc. informeer je jouw doelgroep, blijf je met jouw doelgroep in contact en leid je meer bezoekers naar jouw website.

Wij van BureauPro zijn er van overtuigd dat de tijd van uitsluitend reclame maken en aandacht vragen voorbij is. En dit is waarin we geloven:

“Als jij vertelt wat je weet, dan word je gewaardeerd om wat je doet.”

Social media advies

Weet jij veel

De meeste ondernemers zijn goed in hun vak. De vraag is: weet de doelgroep dat ook? En is dat online te zien? Veel ondernemers realiseren zich niet dat alles wat zij weten, waardevol kan zijn voor de doelgroep. Door deze kennis te delen op social media, zullen (potentiële) klanten jou – als ondernemer – gaan waarderen om wat je doet.

Social media marketing door BureauPro

BureauPro zet jouw kennis om in waardevolle content. Content waar jouw doelgroep wat aan heeft en waar ze enthousiast van wordt. Zodat ze deze content gaat liken, retweeten en delen. Hierdoor krijg je meer volgers, vergroot je jouw bereik en krijg je uiteindelijk meer bezoekers op je website.

Voordat je begint met social media marketing is het van belang om een aantal zaken in kaart te brengen. Een goede social media strategie is gebaseerd op een aantal essentiële vragen:

  • Wat wil je bereiken, wat is je doel?
  • Met wie wil je communiceren, wie is je doelgroep?
  • Wat ga je communiceren, wat is je boodschap?
  • Hoe wil je communiceren, welke middelen en kanalen zet je in?
  • Wanneer ga je communiceren, en hoe vaak ga je communiceren?

De antwoorden op deze vragen geven inzicht. En dat inzicht gebruiken we om speciaal voor jou een social media plan te maken. We kunnen ook een contentkalender voor je opstellen. In deze contentkalender staat wat er wanneer aan wie en in welke vorm wordt gepubliceerd.

Wij kunnen ook (tijdelijk) zorgen voor actuele en creatieve statusupdates en content op jouw Facebookpagina, LinkedIn-profiel en Twitter-account. Hierdoor kun jij je focussen op je vak en wordt jouw onderneming online beter zichtbaar.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij helpen je graag. Bel 06 – 10 36 32 47. Wil je liever gebeld worden, laat dan je gegevens achter.

We komen graag bij je langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek.