Over BureauPro

Over BureauPro en waarom we doen wat we doen

ALLES IS COMMUNICATIE & content is key

BureauPro is een contentmarketingbureau uit Groningen en werkt waar wifi is. We zorgen ervoor dat zakelijke dienstverleners sneller in gesprek raken met nieuwe klanten, zonder keiharde acquisitie. We zijn er heilig van overtuigd dat als jij vertelt wat je weet, je wordt gewaardeerd om wat je doet. Dat betekent ook dat je geen reclame hoeft te maken als een schreeuw om aandacht.

WAAROM?

Veel zakelijke dienstverleners zijn experts in hun vakgebied. Ze hebben een duidelijke visie en veel in huis. In gesprek raken met nieuwe klanten lukt tegenwoordig steeds minder goed. Ze worden ingehaald door jongere en minder ervaren 'concullega's' die hun klanten met gemak online vinden. Terwijl de kennis van de experts van grote waarde is. 

HOE?

Alles wat jij weet, is interessant voor jouw doelgroep. Door jouw kennis online te delen, word je online beter zichtbaar. Als klanten je zien, gaan ze over je nadenken. Klanten die jou overwegen, nemen contact met je op als jouw aanbod interessant is. En dan kun jij doen, wat je het allerliefste doet: klanten helpen.

WAT?

Wie samenwerkt met BureauPro investeert in teksten en content van de hoogste kwaliteit. En je ‘koopt’ ook nog eens tijd en energie om jouw bedrijf te laten groeien, je aanbod te optimaliseren, je netwerk te onderhouden én te werken voor klanten.

Het resultaat van je investering is:

  • Betere naamsbekendheid
  • Beter zichtbaar bij je doelgroep
  • Meer bezoekers op je website
  • Meer leads en contactaanvragen
  • Meer klanten en omzet

Bekijk wat we doen

Ingrid van GoorBureauPro = Ingrid van Goor

BureauPro is in 2015 opgericht door Ingrid van Goor. Ingrid is contentmarketeer en door haar werk voor diverse opdrachtgevers, heeft ze allerlei inzichten gekregen in hoe je sneller in contact komt met nieuwe (en betere!) klanten. Daarnaast geeft Ingrid regelmatig trainingen namens Google, de Digitale Werkplaats en How & Knower.

BureauPro is met opzet een kleine, slagvaardige organisatie. We werken uitsluitend met vakidioten. Deze Chefs Special zijn cruciaal bij het maken van mooie en relevante content.

Chefs Special

Aaf Smits

Chef Redactie

Voor perfecte teksten die lekker lezen

Mick Lodder

Chef E-mailmarketing

E-mailmarketing en automation met effect

Mariska de Groot

Chef Fotografie

Fantastische foto's met een verhaal

Ingrid van Goor

Chef Copy & Content

Teksten en content die hun doel bereiken

Te weinig tijd, geen inspiratie of moeite met commercieel schrijven?

Heb je te weinig tijd, geen inspiratie of moeite om goede, wervende teksten te schrijven die hun doel bereiken? Laat ons de klus klaren!

BureauPro schrijft goede, lekker geschreven teksten en maakt aantrekkelijke content voor jouw website, blog en socialmediakanalen (da’s één woord!). Teksten en content die ervoor zorgen dat jouw aanbod zich als vanzelf verkoopt én die jou in contact brengen met nieuwe klanten.

Laat je teksten schrijven