De beste content. De beste klanten.
Raak sneller in gesprek met de beste klanten en laat je bedrijf groeien. Door content marketing uit te besteden aan BureauPro.

Verspil geen tijd aan bijzaken

Jouw bedrijf heeft goede content nodig. Content die jou in contact brengt met nieuwe klanten. Content die ervoor voor zorgt dat jouw aanbod zich als vanzelf verkoopt.

Je bent ondernemer. Geen copywriter of content marketeer. Elk uur dat jij besteedt aan het bedenken en maken van content, is verspilde tijd. Je had je tijd en energie ook kunnen steken in het laten groeien van jouw business, het optimaliseren van jouw aanbod, het onderhouden van je netwerk of het werken met klanten.

Je kunt een tekstschrijver inhuren

Nu kun je het maken van content uitbesteden aan een freelance tekstschrijver. Maar daarmee ben je er nog niet. Want wie publiceert die teksten op je website, wie zorgt voor mooie visuals, wie deelt het op social media, en wie verstuurt de volgende mailing? Jij waarschijnlijk. Maar hé, jij hebt wel wat beters te doen!

De slimste content strategie

Wat je nodig hebt is een manier om content met magnetische aantrekkingskracht te maken en te delen met jouw publiek, zonder dat jij er hoofdpijn van krijgt.

Als je samenwerkt met BureauPro dan investeer je niet alleen in content van de hoogste kwaliteit. Je koopt ook nog eens tijd. Tijd om te doen waar jij goed in bent en waar jouw klanten blij van worden.

Hoe werkt het?

1: De fundering

Zonder goede fundering kun je niet bouwen. Dus, wat wil jij bereiken? En wie is jouw ideale klant? Jij doet wat je doet, maar waarom eigenlijk? En hoe helpt jouw aanbod om het probleem van de klant op te lossen? Dit brengen we samen in kaart en BureauPro schrijft de basiscontent voor jouw website.

2: Content maken

Waar ligt jouw ideale klant van wakker? Waar droomt hij van? Wat wil hij het allerliefst? Het antwoord op die vragen verpakken we in mooie, goede content. Eigenlijk doen we niets anders dan jouw kennis delen met de buitenwereld. In kleine stukjes, als amuse, als iets dat smaakt naar meer!

3: Delen en promoten

Kennis delen is leuk, maar kennis verspreiden nog leuker. BureauPro deelt jouw content op social media en via online nieuwsbrieven om jouw doelgroep te bereiken. Zo leert de doelgroep jou kennen en groeit het vertrouwen. Ze waarderen je om jouw expertise en waar je voor staat. 

4: Aandacht geven

Wordt er gereageerd op de social media berichten, krijg je response op je nieuwsbrief of komt er een aanmelding via de site binnen? Mooi! Dat is de bedoeling. Nu is het aan jou om dit op te volgen. Reageer, neem contact op, stuur meer informatie. Of maak een afspraak zodat je aan tafel komt. 

Plan een kennissessie in om te ontdekken hoe je sneller in gesprek raakt met nieuwe klanten. 

Bruis je van ideeën? Of heb je geen idee?

Als je weet wat je wilt vertellen…

Deel je ideeën met ons. Wij zorgen ervoor dat het online gepubliceerd wordt. Geef aan wat het onderwerp is, wat de zoekwoorden zijn en beantwoord een paar vragen, zodat wij meteen met jouw content aan de slag kunnen.

Als je wel wat ideeën kunt gebruiken…

Wij doen onderzoek en komen met plenty onderwerpen. Beloofd! Jij hebt namelijk genoeg te vertellen en wij achterhalen precies wat jouw klanten willen horen. Beantwoord vervolgens een paar vragen, geef ons input en wij doen de rest.

Gratis weggevers, leadmagneten, drempelverlagers…

Een uitermate waardevolle whitepaper (of checklist of casestudy of e-book) is essentieel. Helemaal als jij je e-maillijst wilt vergroten. En vooral als je de drempel wilt verlagen om potentiële klanten contact met jou te laten opnemen.

Geen zorgen. Wij schrijven de content voor dit document met magnetische aantrekkingskracht. We zorgen ook voor een landingspagina, goede opvolgmails en we richten de e-mailautomation voor je in.

 

We houden het simpel.

Twee pakketten. De keuze is aan jou.

Platina

Maand 1

 • Strategiesessie
 • Basiscontent voor jouw website
 • Klantverhalen / reviews o.b.v. interview met jouw klanten

Maand 2

 • Drempelverlager, opvolgmails en inrichten e-mailautomation

Maand 3

 • Onderzoeken en verzamelen van onderwerpen
 • Het eerste blogartikel

Maand 4 t/m 12

 • Elke maand een blogartikel
 • Blogpromotie via e-mail
 • 5 social media berichten per maand met passende afbeeldingen

Goud

Maand 1

 • Strategiesessie
 • Drempelverlager, opvolgmails en
  inrichten e-mailautomation

Maand 2

 • Klantverhalen / reviews o.b.v. interview met jouw klanten

Maand 3

 • Onderzoeken en verzamelen van onderwerpen
 • Het eerste blogartikel

Maand 4 t/m 12

 • Elke maand een blogartikel
 • Blogpromotie via e-mail
 • 5 social media berichten per maand met passende afbeeldingen

Plan een vrijblijvend gesprek

Goede content? Het begint hier!

We maken graag tijd vrij om je meer te vertellen over goede content voor jouw business.
En we geven je meteen een waanzinnig goed idee voor een leadmagneet!

Belangrijk!

Dit gesprek is geschikt voor jou als: 

• je heel duidelijk voor ogen hebt wie jouw ideale klant is (je kent je doelgroep of hebt je niche bepaald);
• je een fantastisch, specifiek aanbod hebt waarmee je jouw klanten echt helpt (je doet niet van alles een beetje; je doet één of twee ding heel goed);
• je wilt op het hoogste niveau ondernemen en werkt uitsluitend met de beste klanten.

Driemaal 'ja'? Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om het gesprek in te plannen. Of maak gebruik van de kennissessie.